BENEATH THE GLASS
Írta: Scott Snyder
Rajzolta: Greg Capullo
Kihúzta: Jonathan Glapion
Színek: Fco Plascencia
Megjelent: 2012. február
(A bejegyzés spoileres!)

Talon - miután leszúrta Batmant - az egész bíróság szeme láttára püföli a hőst, ahogy azt egy "bagolygyerek" kívánta. Több oldalon keresztül tulajdonképpen semmi más nem történik.

De aztán Batman megpillantja Alan Wayne fotóját, és akkor aztán nagyon haragos lesz, és tulajdonképpen fittyet hányva addig szerzett sérüléseire, szétveri Talont, majd mielőtt a bíróság még bármit is tehetne, felrobbantja maga alatt a padlót, és belezuhan a labirintus alatt hömpölygő folyóba, majd eltűnik. 

A bíróságnak nincs más választása, minthogy hagyják kárba veszni a Talonba fektetett energiát, pénzt és technológiát. De nem aggódnak, mert valószínűleg mindegyikből van bőven, sőt még hullaállomány is akad, akikből további ítélet-végrehajtókat kreálhatnak.

Az előző résszel össze sem hasonlítható. Cool beállítások, cool szövegek, cool akciók, de az egész túl hihetetlen és hiteltelen. Többet vártam volna Batman epikus hátba döfésének kiaknázásából is, de az is csak egy be nem váltott ígéret lett. Kevéske, soványka, és hiába sok az akció, a végére már inkább fárasztó lesz, mintsem izgalmas, bár a cliffhanger nagyban kárpótolni tudott. Csalódottságom miatt 85%.

A bejegyzés trackback címe:

https://batmankepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr1004184070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása